Chopard straluceste in “NINE”

Noul film al TWC (The Weinstein Company) – “NINE”, prezent in cinematografele din tara incepand cu 2010, va fi gazda unei colectii exclusive semnata “Chopard”.
03
Acesta este un nou proiect al celor din echipa Chopard, continuand activitatile din trecut pe acelasi domeniu – partener oficial la festivalul de film de la Cannes, creatorul trofeelor “Chopard” si “Palme d’Or”.
“Dupa intalnirea avuta cu Colleen Atwood, scenograful ce lucreaza pentru NINE si castigator al Academy Award, am inteles imediat necesarul unui look personalizat pentru fiecare rol in parte.” a declarat Caroline Gruosi-Scheufele, Co-President si Director Artistic al Chopard, cea care se ocupa intens de relatia dintre Chopard si lumea cinematografica.
Cu aceasta ocazie Rob Marshall si Harvey Weinstein vor colabora din nou, ultima colaborare fiind muzicalul Chicago, castigator a sase Academy Awards.
02
“NINE” este un muzical provocator ca are in prim-plan dilemele unui regizor ce doreste sa termine un film, dar fiind inconjurat de prea multe femei, acest lucru intarzie sa se intample. In rolurile principale ii vom putea revedea pe Daniel Day-Lewis, Penélope Cruz, Nicole Kidman si Kate Hudson.
Nine
Productia originala din 1982 de pe Broadway a castigat cinci Tony Awards.

Be first to comment