Premiera mondiala a filmului “Prince of Persia: The Sands of Time”

Londra a gazduit, in seara de 9 mai 2010, premiera mondiala a filmului “Prince of Persia: The Sands of Time”, un film mult asteptat, mai ales de fanii jocului cu acelasi nume.
Cei care au jucat “Prince of Persia” stiu in ce consta actiunea, iar celor care nici nu au auzit de joc nu am de gand sa le stric surpriza, ci doar le recomand sa nu piarda acest film.
La premiera ce s-a tinut in celebrul Vue Westfield au fost prezenti protagonistii filmului dintre care ii amintesc pe Gemma Arterton, Jake Gyllenhaal sau Ben Kingsley.
“Prince of Persia: The Sands of Time” (“Printul Persiei: Nisipurile timpului”) va rula in Romania incepand cu data de 28 mai.

[nggallery id=17]

No Comments

 • Reply May 10, 2010

  popescu

  am pierdut eu ceva? seara de 10 mai e de abia in cateva ore iar din cate stiam londra e cu 2 ore in urma romaniei. se fie asta viitorul stirilor online? stiri din viitor?

  • Reply May 10, 2010

   Costin Marinescu

   Multumesc pentru atentionare. Calendarul meu a luat-o razna. Ar fi bine daca as avea ziarul de maine… Rectific si postul. Din nou, merci frumos!

 • Reply May 10, 2010

  Odzyskiwanie Danych

  How do you find enough time to write this blog ?!?

  • Reply May 10, 2010

   Costin Marinescu

   This blog is my simple passion, even if i’m doing it right or wrong. I have time because i’m learning something, i’m getting informations…

Leave a Reply