Mobila pentru depozitarea vinului – 1 milion de dolari

Wine_Cabinet
Pentru cei care sunt in cautarea unui nou corp de mobila pentru depozitarea vinului, optiunile sunt nelimitate. De la modelele coreene LG Dios, la combinele la moda – Sand & Birch, la cele clasice, dar modernele combine Fendi sau EuroCave. Dar pentru un aspect care sa te poarte cu gandul in istorie, atunci mobila de la Antique Wine Company este, probabil, cea mai indicata.
De curand au lansat patru noi combine dintr-o serie de noua modele ce reprezinta replici in miniatura a castelelor din Bordeaux. Urmand modelul castelului Margaux, cele patru replici reprezinta castelele: Yquem, Haut-Brion, La Mission Haut-Brion si Petrus.
Combinele pot tine pana la 18 sticle de vin, productie a secolelor XX si XXI. Fiecare model valoreaza cate 222.465$ fiecare, mai putin modelul Yquem, care are un pret de 1 milion de dolari, pentru ca vine cu 141 de sticle cu vin din ani de productie consecutivi, incepand cu 1868, dar si cu scrisori si memorii din perioada Lur Saluces. Modelele ce raman a fi realizate sunt replicile castelelor: Mouton Rothschild, Lafite Rothschild, Latour si Cheval Blanc.

Be first to comment