Noul Ferrari Store din New York

New-York-Ferrari-Store-3
Situat la intersectia Park Avenue si 55th Street, cu vitrinele in Park Avenue, noul magazin Ferrari din New York este al 37-lea din toata lumea, fiind amplasat chiar langa showroom-ul Ferrari. Asa cum era de ateptat, deschiderea a fost marcata de un eveniment de inaugurare la care au fost prezenti proprietari de masini Ferrari, potentiali clienti, staff-ul companiei, cat si celebritati precum Zach Braff, Kiera Chaplin, Justin Theroux si fashion designer-ul, Prabal Gurung. Pentru eveniment au fost special expuse modele care fac istoria Ferrari: 250 California din anul 1959 sau un GTO din 1984, dar si modele noi ca 458 Italia, Ferrari California, 612 Scaglietti, cat si editia limitata 599 GTO, creata in mod special pentru eveniment.
New-York-Ferrari-Store-2
Magazinul a fost conceput de firma de arhitectura si design interior, Studio Iosa Ghini, emanand imaginea unei masini de Formula 1. De asemenea, aici se pot gasi diverse accesorii si imbracaminte din colectia Cavallino, obiecte dedicate fanilor Formula 1 si, mai ales, Ferrari, cat si multe modele Ferrari in miniatura.
Astfel, noul magazin Ferrari aduce un omagiu celor 60 de ani de curse si lux pe care i-a parcurs brandul Ferrari, vizitarea lui fiind o placere pentru oricine, fan sau nu al Ferrari.
New-York-Ferrari-Store-4
New-York-Ferrari-Store-1

Be first to comment