Cea de-a 26-a editie Cartier International Polo

47Cartier_Topiary_Marquee_Sign.JPG_rgb
Duminica, 25 iulie 2010, a avut loc cea de-a 26-a editie Cartier International Polo la Guards Polo Club, parcul Great Windsor, UK. Evenimentul a fost gazduit de Arnaud Bamberger, managing director al Cartier UK, fiind prezente peste 25.000 de persoane pentru a urmari victoria Angliei cu 9-7 impotriva Noii Zeelenade din cadrul Coronation Cup.
49Cartier_Private_Enclosure_Overview.JPG_rgb
Sampania servita a fost Cartier Cuvée, iar bufetul, realizat de Anton Mosimann, s-a prezentat cu raci scotieni si salata de vara, friptura Chateaubriand si parfait Grand Marnier cu dulceata de zmeura.
02Mr_Luke_Tomlinson,_Mr_Arnaud_Bamberger_and_HRH_The_Prince_of_Wales.JPG_rgb
Printul Charles, alaturi de Arnaud Bamberger si Nicholas Denvers, din partea Hurlingham Polo Association, a inmanat cupa capitanului echipei Angliei, Luke Tomlinson, cat si trofeul Pegasus – Most Valuable Player capitanului Noii Zeelende, James Beim.
46HRH_The_Prince_of_Wales,_Mr_Arnaud_Bamberger_and_the_Hurlingham_and_the_Prince_of_Wales_Polo_Teams.JPG_rgb
Printre invitati s-au putut observa artisti celebri si figuri mondene dintre care amintim pe Tommy Lee Jones, Sir Ben Kingsley, Camilla Belle si Katherine Jenkins (alaturi de partenerul ei, Gethin Jones), Geri Halliwell si Holly Valance. Mai multi invitati se pot revedea in galeria alaturata.
[nggallery id=68]

Be first to comment