Fashion House Outlet Militari, place of the day

Marea reducere... marea tzeapa!

Marea reducere... marea tzeapa!

Acum cateva zile am primit pe mail invitatie la ziua “cea mare” a reducerilor de 90%, asa cum puteti vedea in imaginea alaturata. In prima faza, ma gandeam sa ratez momentul, mai mult din prisma aglomeratiei pe care o presupuneam. Dar m-am razgandit si mi-am ocupat ziua de 11 septembrie 2010 cu o plimbare la Fashion House Outlet Center Militari (pentru cei care nu au fost inca – intrarea pe A1 Bucuresti – Pitesti, km 13).
Trecand peste aglomeratia de pe drum, peste parcarea plina si aglomeratia din magazine, Fashion House Outlet Militari a devenit, pentru mine, “place of the day” tipic romaneasc. Am vazut cateva reduceri care mai semanau a reduceri, dar in cele mai multe magazine am vazut o mare bataie de joc. S-a vorbit despre reduceri si probabil chiar au fost reduse preturile, dar doar dupa ce au fost marite 3 secunde inainte cu 200%. O gramada de produse care aveau preturi mai mari decat inainte de reducere, iar aceasta metoda demna de lauda a fost folosita de branduri care au pretentii.
De exemplu, brandul Ste…… (imi este rusine sa-i fac reclama chiar pe acest mic site) avea, inainte de septembrie, un sacou barbatesc redus de la 700RON la 380 RON; in schimb, astazi, in ziua reducerilor de 90% acelasi sacou a avut un pret de 430 RON. Felicitari si la cat mai multe vanzari!!!!
Asa ca, Fashion House Outlet in zilele de reduceri…. recomandat NUuuuu!
[ad#co-1]
PS: Imi pare rau pentru cei care au venit din judete indepartate pentru aceasta mirifica zi a reducerilor.

Be first to comment