World Draught Masters 2010

Seara de vineri, 24 septembrie 2010, a gazduit evenimentul Stella Artois World Draught Masters Romania. Competitia a avut loc la Daimon Club, acesta devenind loc de intalnire pentru multi din sfera online, multumim pe acesta cale d-ului Cristian Manafu pentru invitatie.
Castigatoarea acestei editii, a titlului de “Maestru national al turnarii perfecte a berii”, este Nicoleta Tanase de la White Horse din Bucuresti. Urmeaza ca Nicoleta sa reprezinte Romania la finala internationala a concursului Stella Artois World Draught Master, din 28 octombrie, la Old Billingsgate, Londra.
In cadrul evenimentului, Viorel Copolovici, cunoscut de multi mai ales datorita pasiunii sale pentru arta culinara, manifestata online prin sit-ul pranzuldincaserola.ro, dar si in mediul real prin restaurantul KOPEL’S, ne-a recomandat cateva bunatati ce se pot savura langa o bere Stella Artois. Mai sus puteti vizualiza demonstratia a la Copolovici.
Un eveniment frumos, cu lume buna, persoane pe care nu le-am revazut de ceva timp si care nu apar la orice eveniment, monden sau nu. Ne bucuram ca am fost alaturi de ei si speram sa ne regasim cat mai curand.
[ad#ad-2]

Be first to comment