Range Rover Evoque: acum si in varianta cu 5 usi

web580-rrevoquedynamic5dr07hr
Land Rover a lansat noul Range Rover Evoque acum cateva luni, dar varianta in trei usi, se pare ca, nu este pe placul tuturor. Asa cum era de asteptat s-a produs si varianta in cinci usi, model ce nu difera prea mult de cel initial: aceleasi motoarizari disponibile, de 150cp sau 240cp, tractiune integrala, sistemul Terrain Response sau Adaptive Dynamics in combinatie cu MagneRide, combinatie ce ofera dinamicitate si manevrabilitate excelenta.
Dintre diferente putem aminti inaltimea plafonului, mai mare in partea posterioara, cat si accesul mult mai lejer in interior datorita celor doua usi in plus. La interior se observa un display touch de 8 inci ce permite controlul sistemului multimedia, cat si al celui de supraveghere video.
Modelul Range Rover Evoque se va putea gasi la nivel mondial, in 160 de tari, incepand cu vara lui 2011, putand fi achizitionat contra sumei de pornire de 35.000 de Euro.
Galeria de imagini de mai jos ofera cateva informatii in plus legate de elementele de detaliu de exterior, dar si de interior.
[nggallery id=113]

Be first to comment