Boutiques.com, noua moda propusa de Google

boutique
In data de 17 noiembrie, Google a lansat oficial noul sit Boutiques.com, prin care se imbunatateste foarte mult procesul de cautare atunci cand sunteti la cumparaturi online pentru diverse articole de moda.
Pe blogul Google apare si povestea din spatele noului motor de cautare: “A year and half ago, our team (which at the time was part of Like.com) started to wonder if we could create a better experience for people to shop online. We jokingly called ourselves the computer nerds and fashion nerds (and a few of us were both). So, we set out to create a new way to browse, discover and shop for soft goods online.

Site-ul foloseste tehnologia de cautare vizuala dezvoltata de Like.com (pe care Google l-a achizitionat in luna august), folosindu-se de imagini la cautare, decat diverse cuvinte ca pana acum. Prin intermediul unui chestionar puteti afla stilul sitului dumneavoastra, rezultatul obtinut fiind un filtru de dispunere a elementelor pe pagina proprie. Pentru cei ahtiati de shopping este un fel de cutie a Pandorei.

Printre paginile create se regasesc si cele ale unor celebritati precum Carey Mulligan, Ginnifer Goodwin sau Lauren Conrad, care au deja “followers”: Mulligan are 329, Goodwin, 100, si Conrad, 68. De asemenea exista si paginile unor bloggeri ca BryanBoy si Susie Bubble, marii absenti ai acestei versiuni beta, fiind editorii de moda profesionisti.

Probabil cel mai valoros lucru al Boutiques.com este capacitatea sa de a rafina cautarile pe gustul tau. Si poate sugera, de asemenea, accesorii sau alte piese pentru a completa un look. Acum vom vedea daca Boutiques.com va putea tine pasul cu moda sau, cine stie, poate va deveni un element esential pentru shopping-ul online.

Naked Brands se poate gasi pe Boutiques.com accesand link-ul de aici.
[ad#Vola]

Be first to comment