Tom Ford Eyewear Spring 2011 Campaign

tomfordcampaign4
Pentru primavara anului 2011, TOM FORD introduce 26 modele de ochelari, atat pentru femei, cat si pentru barbati, care aduc un design ce exprima lux si confort. Colectia include modele de ochelari de soare, TOM Ford transformand formele de epoca ce l-au inspirat in unele ultra-moderne si pline de culoare. Primavara anului 2011 este marcata de lansarea modelului inspirat din stilul anilor ’60, care a fost purtat de personajul lui Colin Firth in filmul realizat de Tom Ford, “A Single Man”.
tomfordcampaign1

“Every frame is imbued with a very high design value. This is obvious in the fashion-forward frames, and subtler in the classic styles. The point is to avoid looking “retro” and always look completely modern,” spune Tom Ford.

tomfordcampaign3
Colectia pentru barbati include doua variante noi de ochelari de soare, cea a modelului “Pilot”, din metal, si noua versiune a ramelor “James Bond”, William [TF207]. Modelele Nicolai [TF189] si Gregoire [TF190] sunt dotate cu o rama dubla, subtire, purtand semnatura designerului – “T”-ul metalizat. Aceste rame pot fi, de asemenea, echipate cu lentile optice. Exista doua modele pentru barbati, James (191) si Harry [TF192], care sunt mult mai moderne decat celelalte, dar respecta linia colectiei.
tomfordcampaign2
Campania Tom Ford o are ca protagonista pe frumoasa Abbey Lee Kershaw, aceasta purtand, pe langa diversele rame de ochelari, tinute din colectia Tom Ford.
[ad#Dr Lentila]

2 Comments

  • Reply January 5, 2011

    classiq

    A big LOVE pentru ceea ce face Tom Ford. Colectia lui SS 2011 womenswear este fenomenala.

Leave a Reply