John Lennon, pentru fani

John-Lennon's-iconic-white-suit-1-thumb-550x405
Pe coperta albumului “Abbey Road” al legendarei trupe “The Beatles“, John Lennon poarta un costum alb (pentru cei care nu-si amintesc am atasat imaginea de sus). Acesta a fost scos la licitatie de Braswell Galleries in cadrul New Year’s Day Auction, incasand suma de 46.000$. Ca sa intelegem suma trebuie sa ne amintim de faptul ca albumul “Abbey Road”, lansat in septembrie 1969, contine melodii celebre, precum Come Together, Something, Maxwell’s Silver Hammer sau Here Comes the Sun. Revista Rolling Stone a plasat albumul pe numarul 14 in clasamentul The 500 Greatest Albums of All Time, iar in 2009, cititorii revistei l-au desemnat cel mai bun album “The Beatles”.
Costumul a fost realizat de catre designerul francez, Ted Lapidus, in mod special pentru Lennon, fiind un element cu importanta foarte mare, mai ales ca este purtat de Lennon pe coperta albumului ce s-a dovedit a fi ultimul pentru formatia “The Beatles”.
Castigatorul licitatiei a preferat sa ramana in anonimat, dar cert este faptul ca detine unul dintre cele mai valoroase lucruri pe care le-ar dori un fan Beatles.
John-Lennon's-iconic-white-suit-2
[ad#Dr Lentila]

Be first to comment