SAG Awards 2011: Top 10 – Cele mai bine imbracate

BestDressed2011SAGAwards
Dupa ce le-am vazut pe cele mai putin inspirate in materie de tinute cu ocazia celei de-a 17-a editie a premiilor Screen Actors Guild, a venit timpul sa le vedem si pe actritele ce au lasat o impresia placuta pe covorul rosu, indiferent de brandul purtat sau de noutatea tinutei.

Incepem cu January Jones, despre care credem ca nu va ajunge vreodata pe lista celor care se imbraca inadecvat, de data aceasta stralucind intr-o creatie Carolina Herrera.
January Jones Carolina Herrera 2011 SAG Awards
Julie Bowen a lasat o impresia placuta purtand o tinuta Catherine Malandrino, cu puternice accente masculine.
Julie Bowen Malandrino 2011 SAG Awards
In concordanta cu un machiaj ce i-au evidentiat foarte bine ochii, Julia Stiles a adoptat o tinuta eleganta in degrade, semnata Monique Lhuillier.
JuliaStilesMoniqueLhuillier2011SAGAwards
Mila Kunis a optat pentru o rochie Alexander McQueen, in stilul primei doamne a Americii, Michelle Obama, aceasta purtand una asemanatoare in cadrul China State Dinner.
Mila Kunis Alexander McQueen 2011 SAG Awards
Din punct de vedere al tinutei, Kyra Sedgwick a castigat premiul SAG 2011, prin aceasta rochie neagra, din catifea, in stil vintage, semnata de Thierry Mugler.
KyraSedgwickvintageThierryMugler2011SAGAwards
Chiar daca a riscat alegand culoarea covorului, Tina Fey nu a avut decat de castigat, textura rochiei Oscar de la Renta facand diferenta.
Tina Fey Oscar de la Renta 2011 SAG Awards
Fata de Golden Globes 2011, unde aparitiei ei a fost un adevarat fiasco, Helena Bonham Carter si-a imbunatatit aspecul, apeland la o ceatie monocroma Marc Jacobs, in combinatie cu pantofi negri.
Helena Bonham Carter Marc Jacobs 2011 SAG Awards
Hailee Steinfeld a adoptat un stil modern si tineresc printr-o tinuta Prada din colectia de primavara 2011.
Hailee Steinfeld Prada 2011 SAG Awards
Melissa Leo s-a remarcat printr-o transformare spectaculoasa fata de personajele pe care le interpreteaza, strlucind intr-o rochie Randi Rahma.
Melissa Leo Randi Rahm 2011 SAG Awards
Despre Paz de la Huerta nu au auzit prea multi, dar s-a remarcat prin stilul usor punk si nonsalant pe care l-a afisat pe covorul rosu.
Paz de la Huerta 2011 SAG Awards

Be first to comment