Fiat 500 by Gucci va fi prezentat la Geneva

Fiat 500 by Gucci
Anul acesta Gucci aniverseaza 90 de ani de existenta, de asemenea, implinindu-se 150 de ani de la unificarea Italiei. Datorita acestor evenimente, doua branduri din Italia isi unesc fortele – Gucci si Fiat au dat nastere unei noi editii limitate Fiat 500, care va putea fi admirata in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Noul model reprezinta spiritul creativ al directorului de creatie de la Gucci, Frida Giannini, alaturi de cei de la Centro Stile, divizia de design Fiat.

“When the Fiat 500 first hit the road in the fifties it created a style revolution.” a declarat Frida Gianinni. “Gucci’s history has always been about traveling in style so when this collaboration came up, it struck me as the perfect opportunity to create a new modern travel statement.”

Fiind lansata in prima zi a Milano Fashion Week, noua editie Fiat 500 vine in doua variante cromatice, una pe alb si alta pe negru, fiecare avand pe lungime o banda in culorile Gucci, verde-rosu-verde, semnatura Gucii fiind plasata pe piloanele B si in partea din spate. Caracteristicile Gucci se regasesc, la interior, pe scaune si covorase, pe schimbatorul de viteze, chiar si pe centurile de siguranta si cheia de contact. S-a acordat o mare atentie detaliilor, la interior avand piele Frau si insertii brodate.
[ad#Market Online]
Fiat 500 by Gucci va fi expusa in perioada 3-13 martie, la Salonul Auto de la Geneva, pre-comenzile putand fi depuse cu data de 1 aprilie. Lansarea comerciala, la nivel european, va avea loc in luna iulie.
De asemenea, Fiat 500 by Gucci se mandreste cu o colectie exclusiva „500 by Gucci”, alcatuita din diverse accesorii si articole de vestimentatie (costume sport, genti, esarfe, sepci, ochelari de soare, manusi, mocasini), ce vor putea fi achizitionate din magazinele Gucci sau online. Acestea se pot vedea in galeria de mai jos.
[nggallery id=120].

Ai citit?  Cadoul Corum pentru pasionatii de Rolls Royce

1 Comment

  • Reply February 27, 2011

    Petra

    Ahhh, ce frumos! Sa ma treaca pe caiet pentru 2 bucati! :D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.