Noutati Blancpain la Baselworld 2011


Blancpain a lansat noi modele cu ocazia Baselworld 2011…

L-EVOLUTION TOURBILLON LARGE DATE POWER-RESERVE

Lansata in 2009, colectia L-evolution intra in cel de-al treilea an de existenta cu un model exceptional din toate punctele de vedere. Acest ultim model nu se prezinta doar cu tourbillon si display mare al datei, dar si cu un indicator al rezervei de putere. Modelul are un calibru Manufacture Blancpain 4225G, cu o rezerva de putere de sapte zile, carcasa este realizata din aur alb sau rosu, iar cureaua din piele de aligator.

VILLERET GRANDE DÉCORATION

Pentru prima data in istoria Blancpain este introdus un model cu diametrul de 45mm in colectia Villeret. Este vorba de Villeret Grande Décoration, un model al contrastelor, cu un design discret si cu diverse decoratiuni pe spate. Este echipat cu Calibre 15, sistem in 117 componente.

VILLERET DEMI-FUSEAU HORAIRE 8 JOURS

Colectia Villeret este completata de acest model cu rezerva de putere de opt zile, dotat cu calibrul 5235DF, in 324 de componenete. Cureaua este din piele de aligator, iar caracasa de 42mm este disponibila in aur rosu sau alb, cu spate din safir.

VILLERET QUANTIÈME ANNUEL GMT

Anul acesta Blancpain prezinta primul Annual Calendar combinat cu functie GMT – o asociere originala.
Echipat cu Calibre 6054F, modelul necesita o singura ajustare pe an, la trecerea dintre februarie si martie. Pentru celelalte luni, ceasul face trecerea de la ziua 30 sau 31 a lunii la ziua 1 a lunii urmatoare fara a fi necesara interventia detinatorului. Carcasa de 40mm este disponibila in aur alb sau rosu, iar cureaua este din piele de aligator, inchiderea fiind in sistem triple-blade.

VILLERET CHRONOGRAPHE MONOPOUSSOIR QUANTIÈME COMPLET

Mergand pe aceeasi directie ca in 2010, Blancpain introduce acest model, cu un calendar complet si faze ale lunii. Calibrul 66CM8 a fost construit avand la baza doua principii: utilizare cat mai facila si eleganta a inimii ceasului. Carcasa este tot de 40mm, venind in aceleasi variante de aur rosu sau alb si curea din piele de aligator.

Be first to comment