Telefoane mobile cu tastatura QWERTY


In prezent, avand in vedere evolutia continua a tehnologiei, alegerea unui telefon mobil nu mai este atat de usoara, fiecare model avand atuurile sale. Iar atunci cand vine vorba de mobile cu tastatura QWERTY, alegerea nu este facuta de atat de multi, si cu toate acestea ele ocupa un segment important pentru producatorii din toata lumea. Chiar daca existenta mobilelor touchscreen domina piata, cele cu tastatura QWERTY au o valoare castigata si mentinuta.

Chiar iti trebuie un telefon cu tastatura QWERTY?
Este adevarat ca acest model nu este destinat tuturor, ci mai degraba celor care au acces la internet si il folosesc in mod constant, stilul QWERTY oferind o utilizare facila. Costul acestor telefoane mobile este mai ridicat decat modelele uzuale, fiind achizitionat, in cele mai multe cazuri, de oamenii de business sau de cei care calatoresc foarte mult, fiind nevoiti sa raspunda la email-uri, sa tina lagatura cu parteneri de afaceri si clienti 24/7. Asadar, utilizarea unui telefon cu tastatura QWERTY de catre o persoana ce nu are astfel de activitati este rar justificabila, atat timp cat si telefoanele cu touchscreen ofera optiunea QWERTY.

Cum iti alegi un telefon mobil cu tastatura QWERTY?
In primul rand, mai toti producatorii de telefoane mobile realizeaza astfel de modele, de la Nokia, Sony Ericsson, la Samsung si Blackberry, si nu numai. Totul este sa sti de ceea ce ai nevoie, daca preferi slide open sau flip side, sau in functie de sistemul de operare si de aplicatiile pe care le doresti, performantele display-ului, calitatea sunetului, si nu in ultimul rand, in functie de buget. Tinand cond de preturi, astfel de telefoane ofera, in general, o calitate ridicata si atrag multumire din partea utilizatorilor. Multe dintre aceste modele le poti vedea si compara pe situl EvoMag.
Tastatura QWERTY are avantajul de a-ti oferi senzatia ca lucrezi la computerul de birou. Si ca sa incheiem in spirit de gluma, pentru cei care uita sa plece din fata laptopului, un astfel de telefon este ideal, fiind oportunitatea utilizatorului de a iesi din cladire, birou, casa, pentru o gura de aer proaspat, fara a-si neglija ocupatia. Acum intervine o alta dilema… unde este aerul proaspat?

Be first to comment