ALCANTARA pentru JAGUAR Italia


Stilul Alcantara® si designul Jaguar – contopirea elegantei intr-un proiect special, denumit “Alcantara® for Jaguar Italia”. Interiorul unui Jaguar XKR 75, ce a fost expus in cadrul Superstudio Più, cu ocazia Fuori Salone 2011 – Milan, a fost capitonat cu modelul “Firenze” din noua colectie Alcantara® INTERIORS, realizata de designerii Giulio Cappellini si Paola Navone.

Acest model a fost realizat in mod special pentru Salone del Mobile 2011, punand accent pe luxul contemporan, in stil sportiv, si acordand o atentie superioara detaliilor. Oricum, Jaguar are un design plin de eleganta, iar stilul Alcantara nu face decat sa imbunatateasca interiorul, pastrand aceeasi armonie cu exteriorul sportiv al modelului. Aceasta contopire reprezinta un exercitiu de stil, jucandu-se prin contraste, interior in alb si negru, exterior in negru pe o platforma alba.

Modelul XKR 75 reprezinta editia limitata realizata cu ocazia aniversarii a 75 de ani de existenta Jaguar, un model mult mai performant in comparatie cu cel de productie.

Be first to comment