Deco, in stil Papi du Papi


Construit anul trecut, special pentru un cuplu din America de Sud, Papi du Papi este un superyacht de lux, al carui design poarta semnatura lui Francesco Paszkowski de la ISA Yachts. Datorita bunavointei proprietarilor putem admira, in sfarsit, acest yacht in toata splendoarea sa.

Yachtul, cu trei punti, se prezinta cu pereti si mobila realizate din lemn de palisandru brazilian si stejar. Designerul, pentru a crea o ambianta eleganta si primitoare, a folosit piatra de Ierusalim, travertin, piele si tesaturi din bumbac si lana pentru plafoanele camerelor.

Papi du Papi este alcatuit din sase camere si cinci cabine destinate echipajului; puntea principala include un salon, un birou, un dressing, un dormitor si o baie cu o suprafata generoasa, in care iese in evidenta piatra de Ierusalim. Celelalte camere se afla pe puntea secundara, cele doua punti fiind unite printr-o scara realizata din palisandru. Masiva ambarcatiune de aproximativ 50 de metri lungime adaposteste o camera de cinema dotata cu un ecran de 103 inci, o biblioteca Kaleidescape, controlere Crestron si sistem audio Bowers & Wilkins.

Papi du Papi este construit din otel si aluminiu, fiind propulsat de doua motoare Caterpillar 3512C, putand atinge o viteza maxima de 16 noduri si 4.400 de mile marine la o viteza de croaziera de 11 noduri. Puntea exterioara este enorma, aici aflandu-se o piscina si un lounge bar, intregind acest yacht de lux, spre confortul si placerea cuplului care il detine.

Fotografiile realizate de Marc Paris vorbesc de la sine, atragand atentia asupra maiestriei si elegantei stilului in care a fost conceput Papi du Papi si oferind in acelasi timp un exemplu demn de luat in seama.

Be first to comment