Conceptul BMW M4

BMW-M4-concept-front-view
Prezentat in cadrul “Concours d’Elegance” de la Pebble Beach, conceptul BMW M4 Coupé a impresionat printr-un design puternic si sportiv, printr-o identitate bine definita.
Dupa ce au aparut o multitudine de stiri si informatii ce prevesteau sfarsitul modelului M3, iata ca modelul M4 vine cu un look total diferit, dar in spiritul valorilor M.
Conceptul expus a prezentat o culoare dezvoltata exclusiv pentru acest model – Aurum Dust, grila noua pe negru, evidentiindu-se litera M.
In comparatie cu M3 s-au pastrat nervurile capotei, dar s-a renuntat la fantele de aerisire, iar spoilerul frontal prezinta prize mai mari de aer. Acoperisul este realizat din material compozit CFRP, utilizat pentru a reduce din masa totala, iar portbagajul a fost inzestrat cu un eleron discret, realizat din acelasi CFRP.

Detaliile tehnice nu au fost facute publice, cei de la BMW asteptand, probabil, debutul european din cadrul Salonului de la Frankfurt, dar se vorbeste despre renuntarea la motorul V8 si trecerea la un motor de 3,0l, in sase cilindri in linie, care sa dezvolte 415 CP si un cuplu de 545 Nm.
[nggallery id=315]

1 Comment

Leave a Reply