Louis Vuitton stabileste trendurile de toamna iarna

nightbird-richelieu-in-patent-calf-leather-600x259
Nightbird Richelieu
Cu adevarat o capodopera, acest pantof de seara este realizat dintr-o singura bucata de piele de vitel, creand o linie compacta. Este inzestrat cu toate detaliile Louis Vuitton, chiar si logoul LV embosat in tocul imbracat in metal. Pret aproximativ: 1150 dolari.

Exodus-Ankle-Boot-in-Glazed-Calf-Leather-600x444
Exodus Ankle Boot – piele vitel
O pereche de ghete din piele de vitel ce combina eleganta cu un look sportiv. Tocul din cauciuc prezinta o placuta metalica inscriptionata cu detaliile LV. Pretul nu a fost comunicat inca.

Exodus-Ankle-Boot-in-Pony-Styled-Calf-Leather-600x430
Exodus Ankle Boot – stil ponei
Aceaste ghete sunt realizate tot din piele de vitel, dar in stil ponei, cu toc din cauciuc si placuta metalica inscriptionata LV. Pret: 1320 dolari.

Exodus-Ankle-Boot-in-Alligator-Leather-600x416
Exodus Ankle Boot – piele aligator
O declaratie de stil, un exemplu de excelenta aplicat pe acelasi tip de ghete, dar realizate din piele de aligator, cu aceleasi inscriptii. Pret: 9550 dolari.

Talisman-Loafer-in-Velvet-600x240
Talisman Loafer
Rezultatul colaborarii cu fratii Chapman a dat roade – un pantof realizat manual din catifea, pe care a fost brodat un ursulet si a carui productie dureaza aproximativ 16 ore. Pretul unei perechi este de 1450 de dolari. Exista si o varianta realizata din material textil, cu elemente florale, ce poarta denumirea de “Garden in Hell”. Pretul nu a fost comunicat.

Be first to comment