Kanye West – Yeezy Season 1

Se pare că atunci când nu aduce euforie în timpul concertelor sale, Kanye West doreşte să producă acelaşi efect prin designul noilor săi sneakers.
Kanye West Adidas Fall 2015
Luna februarie a fost marcată de noua colaborare dintre controversatul rapper Kanye West şi brandul adidas Originals, împreună dând naştere colecţiei Yeezy Season 1. Aşa cum o descrie artistul, colecţia de îmbrăcăminte şi încălţăminte preţuieşte universalitatea şi atemporalitatea şi reprezintă soluţia prin care se poate adopta un stil vestimantar în ritmul neobosit al vieţii contemporane.
Kanye-West-and-Adidas-Originals
Evenimentul de lansare a colecţiei a avut loc la New York, iar printre celebrităţile prezente au fost văzute,stând în primul rând, Beyonce, Diddy şi Rihanna. Show-ul s-a axat pe modele feminine purtând dresuri de nuanţe neutre şi modele masculine în pantaloni lejeri , toţi având în partea de sus diverse elemente vestimentare – tricouri, bluze, geci -în nuanţe de roşu, verde sau negru, şi aşa cum era de aşteptat, toţi purtând pantofi sport. Show-ul a fost transmis în direct în 42 de cinematografe, pe trei continente.
YEEZY-boot-adidas-Kanye-West_dezeen_468_2
Piesa de rezistenţă a colecţiei o reprezintă perechea de ghete sport Yeezy 750 Boost, ce este produsă într-o serie de 9.000 de perechi, pe etichetă fiind trecut preţul de 350$. Mulţi dintre cei care au cumpărat produsul s-au grăbit să-l vândă pe internet, preţurile sărind de 1.000$.
Fashion Kanye West Adidas Fall 2015
Big Sean, Jay Z, Puff Daddy sau Ibn Jasper s-au numărat printre cei care au primit cadou câte o pereche de Yeezy 750 Boost, iar sâmbătă, 14 februarie, Dave Chappelle a primit chiar perechea pe care o purta Kanye. Lui Vic Mensa, protagonistul din filmul “Wolves”, Kanye i-a dăruit un pulover negru în stil army, în timpul emisiunii aniversare Saturday Night Live din data de 15 februarie.
25B21A7700000578-0-image-a-79_1423986066098
Într-un interviu acordat site-ului style.com, Kanye West a vorbit foarte mult despre colecţia sa şi despre impactul pe care îl are în lumea modei. Kanye povesteşte câtă muncă a depus în crearea întregii colecţii, dar mai ales de câtă determinare a dat dovadă în a realiza ceea ce îşi dorea, contrar persoanelor din jurul său ce îi spuneau cum ar vedea ele elementele vestimentare.

Colecţia fiind lansată, Kanye le poate spune tuturor că indiferent cum ar vedea alţii colecţia sa, acum este prea târziu, şi cu toate acestea Yeezy Season 1 se dovedeşte a fi un succes în lumea modei.
2

1 Comment

  • Reply March 5, 2015

    Sebastian

    Interesanta colectia si indrazneata in acelasi timp pentru Kanye West

Leave a Reply