Italian Family – confort in stil italian

Italian Family, precum spune si denumirea brandului, comunica stilul italian si reuseste sa propage stilul practic in moda din intreaga lume.Combinatia dintre maiestrie si atentia asupra confortului si stilului, face ca brandul Italian Family sa fie unul dintre cele mai cautate.

Brandul Italian Family reprezinta creatia lui Gabrielle Sontoriello si este axat pe realizarea de pantaloni barbatesti de calitate, croiti pe masurile proprietarilor de drept. Brandul isi are atelierul in Cava de’Tirreni din regiunea Campania, Italia, o zona recunoscuta pentru creatiile inteligente si maiestria croitorilor. Santoriello si-a facut un nume prin cele trei decenii de cand activeaza in domeniu, aducand un aport considerabil in moda destinata barbatilor. Dedicatia, pasiunea sa, nu face altceva decat sa ofere produse realizate cu suflet, atat in prezent, cat si pe viitor. Santoriello s-a specializat in dezvoltarea de modele unice de pantaloni si costume barbatesti.
Brandul Italian Family cauta cele mai bune materiale din punct de vedere calitativ, pentru a realiza fiecare articol de imbracaminte cu o inalta precizie si dedicatie. In timp ce calitatea produselor nu este compromisa, brandul se straduieste in a imbunatatii ofertele sale prin dezvoltarea de tehnici de productie inovatoare. Prin acestea se produc fire dintre cele mai durabile, confortabile si pline de stil.
Recent, brandul Italian Family si-a axat atentia asupra unor probleme globale, demarand actiunea atractiva Flagproject, prin care atinge diverse puncte critice de pe intreg globul.
5T1-min

5T2-min

5T3-min

CHINO1-min

CHINO3-min

CHINO5-min

Italian-Family-ana

Be first to comment