Movado trece pe smart

In ultima perioada am tot auzit de ceasuri smart de la branduri precum Tag Heur sau Breitling. In acest trend denumit “smartwatch” se angreneaza si brandul Movado prin lansarea a doua linii pentru a capta atentia utilizatorilor de platforme Apple si Android.

Linia Movado Swiss Museum Motion ofera modelul MotionX-365 care se bazeaza pe sisteme Fullpower Technologies. Fiind destinat ambelor sexe, ceasul prezinta un design tipic brandului Movado, incorporand perfect tehnologia. Varianta barbateasca poarta denumirea Museum Sport, iar cel destinat femeilor se numeste Bellina. Ambele sunt disponibile in mai multe variante pentru a satisface gusturile consumatorilor Movado, ce vor sa exploreze lumea smartwatch-urilor.
Urmarind trendul din domeniu, modele au diverse functionalitati. Se vor putea controla ciclurile de somn, notificarile de miscare si va fi disponibila functionalitatea de antrenament. Modelul nu mai este un simplu ceas, ci un adevarat ghid. Linia va fi extinsa cu alte patru modele automate. Bateria are o durata de viata de aproximativ doi ani. Modelul Movado Swiss Museum Motion are ca pret de pornire suma de 995 de dolari.
Cea de-a doua linie se numeste Movado Bold Motion si prezinta un stil minimalist, poate si datorita colaborarii cu cei de la HP. Aceasta colaborare nu a influentat doar stilul, dar a si adus mai multe functionalitati propuse de HP. Pretul de pornire este de 695 de dolari.

21_AngledWatch_v3_1600x1070_ForSTILL 0660002w_LRG_rgb_Web 0660004w_LRG_rgb_Web 3660001w_LRG_rgb_Web motionnews-Bellina_SmallSquare movado_bold_captura_1_53283900 Movado-Bold-captura-2 Promotile1-rev

Be first to comment