Chief Jack

Jack Daniel’s aniverseaza anul acesta 150 de ani de existenta, ocazia perfecta prin care cei de la Indian au realizat o editie speciala a modelului Chief Vintage. Modelul reprezinta de fapt un proiect cu scop caritabil al celor doua branduri.

Cei 150 de ani de existenta ai distileriei din Tennessee, alaturi de tinuta clasicelor motociclete americane, au condus doua branduri de renume, Jack Daniel’s si Indian Motorcycle, la un parteneriat cu scopuri caritabile. Se doreste organizarea scoaterea la licitatie a acestui prototip, iar banii obtinuti sa fie donati „Operațiunii Ride Home”, un proiect Jack Daniel’s Distillery și armata americana, care are ca obiectiv asigurarea de fonduri tinerilor din armata pentru ca acestia sa ajunga acasa, alaturi de familii, cu ocazia sarbatorilor.

img_1880re

Prototipul realizat, uimesti prin detaliile de executie si prin accesoriile adaugate. Dintre acestea amintesc in primul rand inscriptia “Bautura nu face casa buna cu motoarele!”, gentile din piele, vopseaua aplicata manual si aripa inscriptionata cu numele celor sapte maestri distilatori ce s-au ocupat de procesul special de distilare folosit de Jack Daniel’s de-a lungul celor 150 de ani de existenta. Customizarea a fost realizata de Brian Klock și de echipa sa de la Klock Werks.

brian_klock

Prototipul va fi expus si in cadrul evenimentului, din martie, Daytona Bike Week, iar apoi  va ajunge la Las Vegas, unde va fi vandut la licitație in octombrie. Se pare ca acest prototip va da nastere unei serii limitate de motociclete Indian-Jack Daniel’s. Vom vedea daca se va intampla acest lucru, iar daca da, atunci cand mai exact si la ce pret.

img_1889re Indian_Jack_Daniel's_Vintage indian-chief-vintage-jack-daniels_08 jd_on_harley

Be first to comment