Legendarele blonde de la HOLLYWOOD

Au fost multe, dar putine au ramas in mintea spectatorilor. De la Jean Harlow la Marilyn Monroe, Farrah Fawcett si Cameron Diaz, anii ne-au prezentat blonde care au facut furori in randul barbatilor sau au starnit hohote de ras. Indiferent de modalitate, ele au avut un impact rasunator si au ramas drept referinte. Iata cele mai semnificative blonde de la Hollywood.

1930-1950

1930s-hairstyles-jean-harlow
Jean Harlow este conoscuta drept prima blonda sexy, iar faima si-a creat-o prin filme din anii ’30, precum “The Public Enemy”, “Red Dust” sau “Suzy”.

Marilyn-Monroe-1950s-Hairstyle1
Cea mai faimoasa blonda, Marilyn Monroe, a introdus stilul de blond platinat – look valabil si in prezent. In anii ’50 a dominat marile ecrane prin filme precum “Some Like It Hot”, “The Seven Year Itch” sau “Gentlemen Prefer Blondes” (ca tot vorbim despre blonde).

1950s-Hairstyles-Jayne-Mansfeld
Jayne Mansfield este o alta bomba sexy blonda a anilor ’50 si ’60. Ea a aparut in filme precum “The Girl Can’t Help It” si “Spree”.

1960-1970

Brigitte-Bardot-Hair-1960s
Termenul de “sex kitten” a aparut datorita actritei Brigitte Bardot. A atras atentia in anii ’60 prin filmele “…And God Created Woman”, “Contempt” si “Viva Maria!”. Astfel, Bardot a devenit unul dintre primele staruri europene ce si-a castigat recunoasterea la Hollywood, iar parul sau blond a avut si el o anumita contribuitie in acest lucru.

Jane-Fonda-1960s-Hairstyle
Filmul “Barbarella” a consacrat-o pe blonda Jane Fonda, iar stilul sau de coafura a ramas un punct de referinta pana in prezent.

Faye-Dunaway-Blonde-Hair-70s
Faye Dunaway este o alta blonda a anilor ’60-’70, aparand in filme precum “Chinatown”, “Bonnie & Clyde” sau “Network”.

Farrah-Fawcett-Blonde-Hair
Anii ’70 au fost acaparati de figura angelica a blondei Farrah Fawcett. De aceea, a devenit unul dintre “ingeri” in filmul ‘Charlie’s Angels’.

1980-1990

Michelle-Pfeiffer-Blonde-Hair-Scar-Face
O alta blonda este Michelle Pfeiffer, care a cunoscut faima prin filme din anii ’80 – ‘Scarface’, ‘Grease 2’ si ‘Batman Returns’ la inceputul anilor 90’s.

Meg-Ryan-Blonde-Hair-90s
Meg Ryan era cunoscuta drept regina comediilor romantice din anii ’90. Meg a aparut in filme precum “Sleepless in Seattle”, “You’ve Got Mail” sau “When Harry Met Sally”.

Sarah-Jessica-Parker-Curly-Blonde-Hair
Pe Sarah Jessica Parker o recunoaste toata lumea prin rolul care a si lansat-o din filmul “Sex and the City”, marca HBO. Parul sau blond si carliontat a fost adoptat foarte repede ca stil in anii ’90.

2000-Prezent

Reese-Witherspoon-Legally-Blonde
Reese Witherspoon este cunoscuta inca din anii ’90, prin rolurile sale din copilarie si adolescenta. Insa, rolul major care a lansat-o cu adevarat este cel din filmul “Legally Blonde” din 2001. Aceasta blonda avea sa castige un premiu Oscar in anul 2005 prin rolul din “Walk the Line”.

Cameron-Diaz-Blonde-Hair
Actrita Cameron Diaz este cunoscuta prin rolurile interpretate atat in anii ’90, cat si dupa 2000, in filme precum “Charlie’s Angels”, “The Sweetest Thing” si “There’s Something About Mary”.

blake-lively-loreal-hair
Bomba sexy, Blake Lively, s-a lansat prin rolul din serialul “Gossip Girl” (2007). S-a mai remarcat in “The Sisterhood of Traveling Pants”, “The Age of Adaline” si “The Town”.

Margot-Robbie-Blonde-Hair
Margot Robbie, actrita de origine australiana, este una dintre blondele noii generatii, remarcandu-se in rolurile din “The Wolf of Wall Street”, “Suicide Squad” si “Focus”.

2 Comments

Leave a Reply