Supereroii au și ei mașinile lor: lista supercarurilor include un Bugatti Chiron pentru Superman și un BMW M2 pentru Batman

Eroii unor filme devenite celebre, cum sunt Batman, Superman, Spiderman, Hulk sau Iron Man, au nevoie de mobilitate. Am descoperit o listă a supercarurilor create special pentru eroii inspirați de benzi desenate.

Isteria creată de lansarea filmului Batman vs Superman a cuprins și lumea auto, mai ales că Jeep, dar și alte câteva branduri de sub tutela Fiat-Chrysler, au fost principalii furnizori la acest capitol. Batman are în continuare o mașină specială, construită de la zero, ceea ce a făcut ca ideea unor mașini pentru supereroi să fie dusă mai departe de o publicație din Marea Britanie. Așa s-a ajuns ca fiecarui personaj de benzi desenate să-i fie atribuită una dintre cele mai tari mașini ale momentului.
Mustang-GT-350R-copy

Căpitanul America și Ford Mustang

Captain America nu putea alege altă mașină decât Ford Mustang. Probabil cea mai americană mașină cunoscută în toată lumea. Prin urmare, eroul național al Statelor Unite și-a montat scutul chiar pe capota unui Mustang, de asemenea vopsit în culorile uniformei sale. Nu lipsesc dungile roșii, jantele speciale și logo-ul sub formă de stea. Mașina lui Captain America este de fapt versiunea 350R a modelului Mustang, omologată doar pentru rularea pe circuit. În cazul eroului însă, ea va putea circula și pe stradă.
Lamborghini-Huracan-copy

Femeia Fantastică și Lamborghini Huracan

Pentru Wonder Woman, adică Femeia Fantastică, englezii au considerat că un Lamborghini Huracan ar putea fi potrivit. Bineînțeles, doar dacă acesta este vopsit în culorile roșu și albastru și este condimentat cu elemente aurii, cum sunt jantele. Pentru cei pasionați de cifre, Huracan are un motor V10 de 600 de cai putere.
BMW-M2-copy

Batman și BMW M2

Nu-l puteam rata din ecuație nici pe Batman, care și-a dat vehiculul special creat și echipat cu lansatoare de rachete pe cel mai mic reprezentat al gamei M. Este vorba despre BMW M2, care adoptă jante speciale și o grilă sub forma unui liliac, celebrul logo-al al eroului din Gotham.
Bugatti-Chiron-copy

Superman și Bugatti Chiron

Începem cu Superman, care ar putea folosi un Bugatti Chiron pentru a putea păstra vitezele supersonice cu care se deplasează. Asta pentru că noul supercar poate atinge 467 de km/h și are o grilă suficient de mare pentru a găzdui logo-ul supereroului. Blocurile optice cu LED au primit culoarea roșie, ca o referire la ochii lui Superman, din care țâșnesc lasere roșii.
Toyota-Mirai-copy

Aquaman și Toyota Mirai

Chiar dacă nu este atât de popular în România, Aquaman este și el un supererou îndrăgit dincolo de Ocean. Prin urmare, nu putea rămâne pieton. Lui i-a fost atribuită poate cea mai cuminte mașină din acest top. Este vorba despre Toyota Mirai, primul model de serie alimentat doar cu hidrogen. El emite doar apă, de aici și asocierea cu Aquaman. În plus, faptul că este complet silențios, îl va ajuta pe erou să se strecoare neobservat, chiar dacă nuanțele folosite la nivelul caroseriei îl scot în evidență.

Be first to comment