Diesel a adus mult doritul “Denim Master Studio” in Bucuresti

Intr-o lume globalizata, brandul Diesel promoveaza teoria individualismului. Promovarea este fina, prin lucruri simple, respingand presiunea trendului si alaturand distractie procesului de personalizare (“customizare” – pe intelesul tuturor). Iar procesul de personalizare este exact ceea ce lipseste in aceasta continua uniformizare.

Unealta Diesel este acest Denim Master Studio – un serviciu special de personalizare, cu ajutorul caruia, clientela Diesel isi poate aplica diverse tinte, patch-uri pe obiectele vestimentare, de la jeansi la jachete sau accesorii. Imaginati-va ca achizitionati o pereche de jeansi Diesel ce a fost creata special pentru dumneavoastra si nu mai este disponibila nicaieri si pentru nimeni altcineva. Deja acest capitol al personalizarii capata o alte dimensiune, importanta, implica chiar factorul creativ. Recomand aceasta experienta, iar cei care au inteles despre ce este vorba pot merge in Diesel Store Baneasa Shopping City, locul unde se afla Denim Master Studio.


Saptamana trecuta Diesel Denim Master Studio a fost adus in Romania si prezentat in cadrul unui eveniment pentru presa si Diesel-lovers in magazinul Diesel din Marriott – imaginile il exemplifica.
12Diesel-Denim-Master-Studio-Romania-(238)
07-Costin-Marinescu-Diesel-Denim-Master-Studio-Romania-(137)

13Diesel-Denim-Master-Studio-Romania-(241)

14Diesel-Denim-Master-Studio-Romania-(79)

15Diesel-Denim-Master-Studio-Romania-(122)

16Diesel-Denim-Master-Studio-Romania-(139)

17Diesel-Denim-Master-Studio-Romania-(174)

Foto: Diesel

1 Comment

Leave a Reply