Diesel Fall Winter 2016 Pre-Collection

Este adevărat că vara de abia şi-a intrat în drepturi, şi, mai ales, că începem să ne relaxăm în ţinute lejere. Dar de ce să nu continuăm asa şi în toamnă? Cei de la Diesel s-au gândit la acest aspect şi propun pentru acest final de an un lineup curat și youthful, accentuat cu broderii și grafică în stil asiatic. Croiala clasică Diesel a jachetelor bomber și biker este întreruptă de linii lungi şi vaporoase. Croieli stratificate, fluide, cu extra-volum, împrospătează denimul și colecția apparel cu o nouă energie.

 

low-1-15_10_Diesel_FW16_Prw_D

Apparel

O atitudine relaxată cu accente punk și skater transformă look-ul layered modern. Texturile bogate, grafica și patternurile luminoase sunt inserate în bombere, cămăși lungi, tricotaje, rochii și pantaloni skinny. Nuanțele somptuoase ale roșului asiatic și ale albastrului navy sunt în același timp contemporane și esența moștenirii Diesel. Motive asiatice surprinzătoare sunt brodate pe bombere din satin, denim, geci, fuste din piele şi cămăși, conferindu-le pieselor un look personalizat unic.

low-3-15_10_Diesel_FW16_Prw

Kimonoul și costumul tradițional din zona estică inspiră noile proporții moderne și siluetele voluminoase Indigo Craft. Cusăturile sashiko, inserțiile denim și patch-urile infuzează un look handmade rafinat și excentric. În nuanțe de indigo: pantaloni denim ultra largi, tricotaje și cămăși din denim definesc stilul feminin, în timp ce jeansii suflecați, jachetele bomber și hanoracele cu glugă trasează colecția bărbătească.

low-2-15_10_Diesel_FW16_Prw

Ținuta de seară din perspectiva Diesel, Midnight Rock este o abordare elegantă a rock-ului cu un twist asiatic. Colecția este imaginată într-o paletă închisă, cu accente de culori puternice datorate printurilor digitale cu flori și pește koi. Lineup-ul include bombere, jachete și pantaloni biker cu fermoare, hanorace cu ținte în formă de stea și fuste lungi cu plasă fină de tip ninja.

low-5-15_10_Diesel_FW16_Prw

Denim

Direcțională, modernă și versatilă, colecția denim vine cu noi procesări și stiluri. Tratamentele sezonale ale materialelor derivă din influența “Estul întâlnește Vestul”, având cusături și patch-uri handmade. Patch-urile printate induc un romantism blând denimului pentru femei.

Noile croieli pentru damă includ Belthy, un hibrid boyfriend skinny cu un croi uşor conic, menit să alungească silueta și manșete întoarse. Perechea este croită meticulos pentru silueta feminină și este potrivită pentru birou, pentru a fi purtată ziua sau seara. Lowleeeh, un model până la gleznă şi cu talie joasă este easygoing atunci când este combinat cu o pereche de sneakers şi devine sexy atunci când este asortat cu pantofi cu toc.

 

Kakee, o reinterpretare a modelului denim clasic Diesel, are croiul unui Tepphar, dar cu buzunare chino. Modelul cu look urban are un aspect mai dressy. Modelul clasic de weekend, Akee, are un croi regular slim, ușor conic, pentru un aspect lejer. Modelul hibrid JoggJean prezintă multi-layered patches, amintind de denimul găsit în magazinele vintage japoneze.

 

X04049_P1000_H6041-0, 960 lei

Accessorii

Geanta emblematica Diesel, Le-Zipper, este actualizată cu o grafică îndrăzneață de inspirație asiatică având ca suport pielea neagră, în timp ce varianta denim are cusături în stil kimono. Rucsacuri și genti crossbody pentru bărbați și femei afişează inserții Velcro și patch-uri ce pot fi personalizate.

 

Fermoarul, un detaliu iconic Diesel, le oferă o atitudine distinctă ghetelor până la gleznă, pantofilor flat și celor cu toc. Stele argintii, un motiv care ilustrează povestea rock a brand-ului, apar pe cizmele elegante și genți.

 
Y01344_PS764_H1145, Diesel, 1130 lei

Pantofii pentru el ies în evidență cu designul iconic Zip Round, înnoiți cu o bandă elastică peste limbă, ce le oferă un look futuristic. Alte modele noi de sneakers includ un design în V și Stud Riders cu low-cut și efect tridimensional. Cizma Hardkor, moștenire Diesel, este realizată într-o nouă versiune low-cut, în timp ce un nou model Zip Round, de data aceasta cu formă de gheată, are partea din faţă cufundată în cauciuc, pentru un efect shiny.

Be first to comment