INTENSIVE CORE WORKOUT, cu Sergiu Sandu

13556052_10153708582162338_1506692499_o
Sambata, 2 iulie 2016, incepand cu orele 09:30, alaturi de World Class master trainer-ul – Sergiu Sandu, sunteti invitati la un curs de – INTENSIVE CORE WORKOUT, unde se va lucra regiunea mediana a corpului: partea abdominala si partea lombara.

Intalnirea va avea loc la restaurantul Gargantua – str Jean Louis Calderon 69, unde participantii se vor cunoaste mai bine, dupa care se vom deplasa in parcul Icoanei, pentru inceperea programului – INTENSIVE CORE WORKOUT, timp de 40 minute.

Intrarea este libera, insa numarul de locuri este limitat. Cei interesati vor trebui sa-si rezerve un loc, fie sunand la nr: 0729 655 646 sau prin e-mail la adresa: contact@aichanicole.com, in care trebuie precizat numele complet,adresa de e-mail si numarul de telefon. Se va primi un e-mail de confirmare in cazul in care mai sunt locuri disponibile.

Alaturati-va acestui program, pentru un abdomen definit, pentru un stil de viata sanatos, pentru a va distra prin sport.

Cei care aleg sa isi petreaca aceasta sambata alaturi de oameni pasionati de sport, vor avea parte de o forma de antrenament diferita ce are ca scop tonifierea abdomenului, arderea grasimilor si cresterea rezistentei la efort.

Don’t stop when it hurts, stop when you’re DONE!

Partneri: Restaurant Gargantua, World Class Romania, Ciuc Radler, Nutramino, Beauty One, Maluro, Red Carpet Studio

Media: Vulpescu.eu, Bucharest style, Naked Brands, Barbosul.ro, Creative Class, FPM, Express the style, Last Minute Couture, Presa In Blugi, Revista Bulevard, The Essence of Style, Lookool, UrbanThings, MissTv.

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.