INTENSIVE CORE WORKOUT, cu Sergiu Sandu

13556052_10153708582162338_1506692499_o
Sambata, 2 iulie 2016, incepand cu orele 09:30, alaturi de World Class master trainer-ul – Sergiu Sandu, sunteti invitati la un curs de – INTENSIVE CORE WORKOUT, unde se va lucra regiunea mediana a corpului: partea abdominala si partea lombara.

Intalnirea va avea loc la restaurantul Gargantua – str Jean Louis Calderon 69, unde participantii se vor cunoaste mai bine, dupa care se vom deplasa in parcul Icoanei, pentru inceperea programului – INTENSIVE CORE WORKOUT, timp de 40 minute.

Intrarea este libera, insa numarul de locuri este limitat. Cei interesati vor trebui sa-si rezerve un loc, fie sunand la nr: 0729 655 646 sau prin e-mail la adresa: contact@aichanicole.com, in care trebuie precizat numele complet,adresa de e-mail si numarul de telefon. Se va primi un e-mail de confirmare in cazul in care mai sunt locuri disponibile.

Alaturati-va acestui program, pentru un abdomen definit, pentru un stil de viata sanatos, pentru a va distra prin sport.

Cei care aleg sa isi petreaca aceasta sambata alaturi de oameni pasionati de sport, vor avea parte de o forma de antrenament diferita ce are ca scop tonifierea abdomenului, arderea grasimilor si cresterea rezistentei la efort.

Don’t stop when it hurts, stop when you’re DONE!

Partneri: Restaurant Gargantua, World Class Romania, Ciuc Radler, Nutramino, Beauty One, Maluro, Red Carpet Studio

Media: Vulpescu.eu, Bucharest style, Naked Brands, Barbosul.ro, Creative Class, FPM, Express the style, Last Minute Couture, Presa In Blugi, Revista Bulevard, The Essence of Style, Lookool, UrbanThings, MissTv.

Be first to comment