Aicha Nicole te invita in Vama Veche

lower body
Vineri, 29 iulie 2016, incepand cu orele 19:00, alaturi de World Class master trainer – Sergiu Sandu – , va invit la un curs de – Lower Body Workout on the Beach,in Vama Veche, unde vom lucra partea inferioara a corpului: abdomen, fesieri si picioare.

Ne vom intalni cu totii la locatia Acolo – din Vama Veche, unde ne vom cunoaste mai bine, dupa care incepem programul – Lower Body Workout on the Beach , timp de 40 minute.

Intrarea este libera. Va rugam, pentru a rezerva un loc, puteti suna la nr: 0729 655 646 sau lasati un e-mail pe adresa: contact@aichanicole.com in care trebuie precizat numele complet,adresa de e-mail si numarul d-voastra de telefon, iar noi iti vom confirma cererea in limita locurilor disponibile.

Alaturati-va acestui program, pentru a lucra zona in care majoritatea femeilor au probleme: fesele si picioarele, pentru un abdomen definit, pentru un stil de viata sanatos, pentru a ne distra prin sport.

Cei care aleg sa isi petreaca timpul alaturi de noi, vineri la apus, vor avea parte de o forma de antrenament diferita ce are ca scop tonifierea abdomenului, fesierilor si picioarelor, arderea grasimilor si cresterea rezistentei la efort.
Si nu uita…

Don’t stop when it hurts, stop when you’re DONE!

Evenimentul il gasiti si pe Facebook prin link-ul de aici.

Partneri: Acolo / World Class / BaByliss Romania / Ciuc Radler / BeautyOne / Beautik Haute Parfumerie / Douglas / Elmiplant / B.U. / Str8 / The Cover /

Media: DivaHair / NakedBrands / RevistaBulevard / BucharestStyle / Barbosul.ro / ExpressTheStyleByIngridIspas / AnaisBaby /

Be first to comment