DIESEL DEVINE OFFICIAL STYLE PARTNER AL AC MILAN

Breganze (Italia), 30 septembrie, 2016. Brandul de lifestyle Diesel devine partenerul oficial de fashion al legendarului club de fotbal italian AC Milan. Parteneriatul a început în ultima zi a lui septembrie 2016 şi va dura pentru cel puțin 3 ani, în această perioadă Diesel îmbrăcând membrii echipei AC Milan “off-field”.

diesel-and-ac-milan-9

Barbara Berlusconi: “Este un parteneriat strategic, dezvoltat pentru a atinge o piață mai tânără, urmând exemplul altor cluburi europene de top”

Aceste două iconuri italiene, fiecare având propria identitate globală, împărtășesc multe dintre aceleași valori înrădăcinate în ADN-ul lor: spirit de echipă, atitudine curajoasă și dorința de a câștiga. Acestea sunt combinate cu pasiunea necondiționată pentru sport în sine, o pasiune prin care Diesel şi AC Milan au trait de-a lungul întregului traseu al acestora, fiecare în domeniul propriu de activitate și care le-a condus întotdeauna pe cele două branduri italiene către atingerea de noi culmi. Doua nume recunoscute ca lideri la nivel mondial, puternice atât în Italia și în Europa, cât şi în Asia și Emiratele Arabe Unite.

diesel-and-ac-milan-4

Astfel, Renzo Rosso, fondatorul Diesel, spune: “Acesta este un vis vechi ce prinde viată, un vis al meu, al familiei, al Diesel. Călătoriile extraordinare ale Diesel și AC Milan sunt unite: suntem doi jucători importanți italieni, iconici, cu spirite asemănătoare, cu rezonanță la nivel mondial şi devenim o echipă a aceluiaşi vis al mândriei, pasiunii și curajului. Vrem să facem această colaborare unică, să o condimentăm cu ironie, inovație și modernitate”.

Despre AC Milan
Pentru o sută șaptesprezece ani, AC Milan a fost sinonim cu fotbal, divertisment, emoție și succes. Clubul sportiv roșu și negru este unul dintre cele care au câștigat cel mai mare număr de trofee internaționale în istoria fotbalului. De la înființarea sa în 1899, AC Milan a câștigat 18 campionate ale Ligii, 5 Cupe ale Italiei, 7 Champions League, 2 Cupa Cupelor, 5 Super Cupe ale Europei, 3 Intercontinental Cups, 6 Super Cupa Ligii, 1 FIFA Club World Cup. Astăzi, AC Milan este o companie lider în divertisment, ce furnizează spectacole sportive pentru milioane de oameni din întreaga lume.

diesel-and-ac-milan-1

“Am crescut alături de culorile roșu și negru. Întotdeauna am simțit că sunt ca o a doua piele. Au devenit pasiunea mea – aceeași pasiune care a condus AC Milan și Diesel către acest parteneriat. Diesel este o companie internaţională dinamică în lumea modei, orientată către piața mai tânără, aceeaşi căreia i se adresează şi AC Milan, urmând calea altor cluburi europene de top”, a declarat Barbara Berlusconi, Vice-Preşedinte şi CEO AC Milan.

diesel-and-ac-milan-12
Despre Diesel
Diesel este un brand international inovativ de lifestyle, ce produce o colecţie amplă de jeans, îmbrăcăminte și accesorii. De la crearea sa în 1978, Diesel a evoluat de la a fi un pionier lider în denim şi în îmbrăcămintea casual premium, devenind o adevărată alternativă pentru piața de lux. Chiar dacă este în continuă creştere, filosofia Diesel a rămas aceeaşi: un brand ce înseamnă pasiune, individualitate și care încurajează mereu exprimarea de sine.

Be first to comment