Leonardo DiCaprio, fidel brandului Diesel

Actorul Leonardo DiCaprio a fost mereu in atentia presei, iar de cand a castigat Oscarul, nu a mai fost scapat din vizor. Fiecare iesirea a sa a fost “monitorizata” si astfel am descoperit ca este fidel anumitor branduri de imbracaminte si accesorii, dar in special, are o afinitate catre Diesel. Iar exemplele sunt edificatoare…
leonardo-dicaprio-spends-the-night-out-with-female-friends-07
Incercand sa fuga de paparazii londonezi, actorul a fost surprins iesind din limuzina, purtand o pereche de Diesel Krooley Jogg Jeans si Adidas NMD Runner ‘Friends and Family’ Exclusive Sneakers.

leonardo-dicaprio-prada-slip-on-sneakers

La iesirea din clubul Up & Down, din New York, a combinat jeansi Diesel cu Prada Suede Slip-On Sneakers.

289ce3fa00000578-3081995-image-a-36_1431623247178

In perioada in care incepusera zvonurile conform carora se forma o relatie intra Rihanna si DiCaprio, acesta se etala in stil casual, tot in Diesel Jeans.

leonardo-dicaprio-purtand-diesel

In trailerul documentarului “Before The Flood”, filmul ce are in prim-plan problema incalzirii globale, Leonardo DiCaprio, bine cunoscut pentru implicarea sa in incercarea diminuarii acestei probleme, poarta la incepului filmului Jogg Jeans Diesel. In aceeasi scena apare si Alejandro González Iñárritu, regizorul filmului “The Revenant”.

Be first to comment