C-THRU #makeastatement cu pachetele de sărbători

Indiferent de anotimp, orice ținută are nevoie de accesoriul indispensabil și invizibil, asul din mâneca oricărei femei: parfumul-amprentă. Şi ce anotimp poate fi mai potrivit pentru ca fiecare să-şi etaleze stilul inconfundabil decât o iarnă plină petreceri și ocazii de a face cadouri parfumate? Momentele preţioase din această perioadă sunt învăluite în miresmele pachetelor cadou de la C-THRU, special gândite pentru a completa outfit-ul perfect.
Acestea sunt deja disponibile în magazine: trei game și patru variante de produse, pentru ca oricare dintre noi să poată să #makeastatement.
lo-res-c-thru-lime-dns-deoweb

Pachetul Lime Magic

Strălucitoare şi gata să întregească un outfit plin de energie, colorată şi îndrăzneaţă, gama Lime Magic este cea mai recentă lansare a acestui an, cea care aduce în orice ţinută acel aer fresh al petrecerilor pline de veselie și zâmbete împărtăşite alături de prieteni dragi.
Notele de vârf imprimă un parfum floral-fresh obţinut din iasomie, trandafir și lămâie. Inima revigorantă de ceai verde și bergamotă se îmbină delicios cu notele de bază care aduc aroma finală de mosc și tonuri lemnoase.
Disponibil în varianta Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 26,4 lei
lo-res-c-thru-edt30deo-_golden-to

Pachetul Golden Touch

O apariție elegantă și plină de farmec este completată de Golden Touch, parfumul devenind o bijuterie invizibilă, dar perfect realizată.
Rochia neagră clasică poate fi reinventată și accesorizată cu nuanţele senzuale de coacăze negre, bergamotă şi portocală. Notele de prună, iasomie și piersică alcătuiesc inima bogată a unui parfum plin de stil, iar atingerile finale sunt subliniate de aromele de mosc, lemn santal, paciuli și cedru.
Disponibil în varianta Eau de Toilette (30ml) + Deo Body Spray (150ml) – 33,15 lei
lo-res-c-thru-black

Ai citit?  Diesel TOAMNĂ-IARNĂ 2017 / Colecţia Preview

Pachetele Black Beauty

Cu o aură enigmatică și ușor inabordabilă, gama Black Beauty creează cadrul perfect al unei seri pline de rafinament și mister.
Este accesoriul statement perfect pentru o ţinută cuceritoare pe care nu o poți uita, primele note ale parfumului dezvăluind aromele proaspete de citrice și condimente. Acestea se contopesc în inima aromată de vanilie și orhidee, iar tabloul olfactiv se încheie cu notele senzuale de bază: paciuli, ambră și santal.
Disponibil în variantele:
Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 26,4 lei
Eau de Toilette (30ml) + Deo Body Spray (150ml) – 33,15 lei

#MakeAStatement
#CTHRUmakeastatement

Be first to comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.