STR8 Hero şi fiecare poate deveni erou

Lo-Res STR8 Hero GroupSTR8 lansează noua gamă Hero și îndeamnă bărbații de pretutindeni să descopere eroul din viața lor: chiar ei înșiși! Drumul către adevărata masculinitate este complex, dar merită pe deplin să fie parcurs. Depășirea barierelor pentru a găsi ceea ce te face fericit, setarea clară și îndeplinirea obiectivelor, sincronizarea totală cu cine ești – totul se rezumă la fapte, nu doar vorbe!

Atitudinea STR8 Hero: trăiește fiecare zi ca un adevărat erou!

STR8 Hero vorbește despre bărbații curajoși, hotărâți, care înțeleg că eroii nu se nasc eroi, ci devin astfel pe parcurs, prin asumarea riscurilor.
Adevăratul erou este puternic, îndrăzneț, își urmărește țelurile până la capăt și are tăria de caracter de a reveni indiferent de provocare. Adevăratul erou este onest, are o mentalitate de învingător și știe ce vrea. Aminteşte-ţi zilnic: adevăratul erou ești chiar tu, eroul de care ai nevoie!
STR8 Hero – parfumul eroului din fiecare zi
Parfumul puternic masculin, cu arome piperate și note floral-lemnoase, este încapsulat într-o sticlă mată, cu aspect înghețat, așezată cu grijă în binecunoscutul ambalaj metalic STR8.
Senzația de prospețime și energie este redată de notele de bergamotă și grepfrut, combinate cu busuiocul aromat. Inima parfumului este un mix de boabe de cacao cu notele florale de violete și iris. Mirosul lemnos al parfumului este suprins de notele finale și seducătoare de patchouli, lemn de guaiac și vetiver.

STR8 Hero este parfumul bărbatului care se bucură de viață, își depășește limitele și caută să își atingă potențialul la 100%. Atunci când se apreciază la adevărata sa valoare, fiecare bărbat devine propriul său erou.
Gama conţine:
Eau de Toilette, 50ml – 34 lei
Eau de Toilette, 100ml – 45 lei
Loţiune After Shave, 50ml – 18 lei
Loţiune After Shave, 100ml – 25 lei
Deodorant Body Spray, 150ml – 14 lei
Deo Natural Spray, 85ml – 22 lei
Gel de duş, 250ml – 10 lei
Gel de duş, 400ml – 13 lei

Be first to comment