Campania STR8 Hero – #BeTheHeroYouAre

Lo-Res STR8 Hero Group
Noua gamă STR8 Hero se adresează bărbatului care îndrăznește să își trăiască viața din plin și să își atingă potențialul la 100%; acel bărbat care iese din zona de confort, evoluează și are curajul să își urmeze cu adevărat propriul drum, să fie propriul erou.

Lansarea noii game este susţinută de campania #BeTheHeroYouAre. Platforma dedicată ȋi invită pe cei curajoşi şi cu spirit de aventură să se ȋnscrie ȋn concurs. Primul pas către o experiență memorabilă? Înscrierea pe platforma www.str8betheheroyouare.com/romania și, astfel, ȋnceputul provocării: câştigarea premiilor demne de un erou modern.

STR8 #BeTheHeroYouAre - Microsite (1)
Un concurs ca o aventură

Până pe 30 iunie 2017, eroii de zi cu zi sunt invitați să se înscrie pe microsite-ul dedicat campaniei și să devină creativi cu provocările pe care le vor îndeplini: aleg una dintre categoriile existente și apoi decid ce nume și ce descriere va purta propriul challenge.

Cei care doresc să participe și să arate realitatea eroului modern trebuie să urmeze următorii pași:

1. Crearea unui profil cu ajutorul adresei de e-mail (care va include nume, text introductiv şi fotografie de profil) sau logarea directă prin contul de Facebook;
2. Încărcarea unei provocări, stabilirea unei date de început și de încheiere a acesteia și încărcarea fotografiilor sau videoclipurilor care monitorizează progresul acestei provocări.
3. Pentru ca provocarea să fie completă şi eligibilă în cadrul unei extrageri, participanţii trebuie să încarce minimum două fotografii sau videouri per provocare. Pentru a obține mai multe puncte, aceștia au posibilitatea de a-și invita prietenii (via Facebook / e-mail) pentru extra-susţinere pe site.

STR8 #BeTheHeroYouAre - Microsite (2)

Fiecare erou STR8 poate încărca maximum 3 provocări ȋn total, pe care le poate desfăşura în paralel sau separat. Un sistem de notare prin puncte va decide care sunt câștigătorii, iar punctajul este obţinut astfel:

• Începerea unei provocări: 150 puncte
• Încărcarea progresului: 50 puncte pentru fiecare material încărcat
• Câștigarea de susținători: 100 puncte pentru fiecare susținător
• Puncte primite la achiziționarea unui produs: 100 puncte pentru fiecare produs
• Completarea primei provocări: 300 puncte
• Începerea celei de-a doua/treia provocări: 150 puncte fiecare
• Încărcarea progresului celei de-a doua/treia provocare: 100 puncte pentru fiecare material
• Completarea celei de-a doua/treia provocări: 250 puncte fiecare

Totalul punctelor strânse pe parcursul perioadei de ȋnscriere decide care vor fi câştigătorii.
Premii demne de eroul modern
Marele premiu este o aventură – la propriu! Un weekend pentru 2 persoane, ce include activități intense precum rafting pe râu, o experienţă 4×4 off road și escaladă pe munte. Masa și cazarea sunt incluse, iar bonusul inedit vine în forma unei echipe de filmare care va însoți marele câștigător în aventură.
Premiul II constă în 5 brățări Fitness Smart, iar premiul III – 10 seturi complete Hero, pentru 10 eroi STR8. Săptămânal, eroul modern poate câştiga noile produse STR8.
Join, choose your challenge and #BeTheHeroYouAre!

Be first to comment