CEA DE-A DOUA COLECŢIE CAPSULĂ DIESEL RED TAG LA MILAN MEN’S WEEK

MILANO, 2018 – Diesel Red Tag ajunge la Milan Men’s Fashion Week. După debutul surprinzător al lui Shayne Oliver din prima ediție a inițiativei, dezvăluită la Paris pe parcursul prezentării colecțiilor ready-to-wear pentru femei, un nou invitat designer este anunțat: Glenn Martens. Diesel Red Tag este o platformă incubator care găzduiește designeri influenți și colecții capsulă, create pentru a menține un dialog unic și o interacțiune între Diesel și comunitatea fashion.

Proiectul Red Tag potolește setea pentru exclusivism și produse season-less în rândul fanilor Diesel. Susține denimul și dezvăluie ce poate rezulta din acesta, la cel mai înalt și creativ nivel. O amplificare și o expansiune a universului Diesel.

Colecția capsulă a lui Shayne Oliver constă în zece look-uri care vor fi disponibile de la sfârșitul lunii august pe diesel.com și în cele mai actuale magazine concept din lume, precum L’Eclaireur, Luisa Via Roma, Artifacts și Opening Ceremony, datorită colaborării cu Tomorrow London Ltd., care distribuie fiecare colecție aflată sub această inițiativă.

“Acesta este un moment vibrant pentru Diesel: lucrăm la o serie de iniţiative globale, dintre care una este aceasta, cu cei mai creativi şi radicali designeri internaţionali, precum Shayne”, spune Renzo Rosso, fondator Diesel. “Noile generații sunt încântate și captivate de produsele frumoase care au suflet și vorbesc într-un limbaj actual”.

Be first to comment