“48 HOURS OF RAVES FOR BRAVES” Diesel Fall Winter 18 Preview

O colecție care face tranziția de la zi la noapte, Fall/Winter 18 Preview reprezintă noua garderobă Diesel, care personifică atitudinea reînnoită a brandului, contemporană, internațională și mai îndrăzneață.

Colecția se concentrează pe evoluția continuă a fundamentelor Diesel: denimul, pielea, jachetele și sweaters.

 

Scena festivalului de muzică techno din Tokyo este atât de vibrantă și plină de energie pozitivă, constituind scenariul perfect al noii colecții. Întreaga inspirație provine din aceste vibe-uri atât de puternice și distinctive, în perfectă concordanță cu spiritul Diesel.

Culorile pastelate decolorate de soare fac tranziția de la vară către iarnă, împreună cu tratamentele de prespălare și decolorare aplicate denimului vintage. Autenticitatea este mantra denimului, unde călătoria spre redescoperirea unui denim cât mai autentic atinge noi frontiere. Anumite efecte de prespălare sunt accentuate cu fir roșu de bumbac în marginea materialului, pentru a scoate ȋn evidenţă și mai puternic flăcările care transmit atitudinea „Raves for Braves”.

Festivalurile de muzică techno din Tokyo atrag întotdeauna un grup bizar și ecletic de oameni, se desfăşoară în cele mai neaşteptate locații și creează un sentiment de fericire aparte, sentiment care trebuie să fie trăit pentru a fi înțeles. Atitudinea rave transpare prin piesele ȋn culori ȋnchise şi umbre. Cuvintele-cheie ale colecției sunt skinny, dark & moody, care vorbesc despre spiritul rock fundamental al Diesel.

 

Inspirația pentru desen, preluată din street style-ul extrem din Tokyo, se regăsește atât în denim, cât și în apparel și este un trend actual pentru bărbați și femei.

De câteva sezoane, sloganurile și logourile clasice, care includ „D-ul” distinctiv, sloganul „Denim Division” și logoul Mohican sunt reintroduse în toată colecția. Se porneşte de la pilonii de bază, la care se adaugă o atitudine contemporană, unde influențele vintage sunt adaptate la forme moderne și trenduri actuale ce creează un punct de contopire a stilurilor fresh, versatil și relevant păstrând, în același timp, ADN-ul clasic.

Vorbind despre denim, secțiunea pentru bărbați se deschide cu intrarea lui Mharky, inspirat de scenele punk-rock ale anilor ’70, model conceput pentru a deveni un jucător important în familia skinny leg. Pentru femei, Aryel păstrează linia clasică vintage cu o siluetă dreaptă, iar mom jeansii Diesel, Alys, prezintă o talie înaltă, ce îmbrățișează șoldurile fără a le strânge.

Pe lângă tenişii SKB best-selling, reîmprospătați atât prin materiale și culori, cât și printr-un nou stil al deschiderii la gleznă, modelele noi unisex Danny și Clever completează gama de teniși, în timp ce un nou model este gândit pentru generaţia millennials și nu numai. Pentru ea, cele mai reprezentative cizme ale sezonului sunt cele de tip cowboy, în timp ce trekking-ul devine o nouă sursă de inspirație și își face apariția ȋn detalii atașate colecțiilor de încălțăminte și genți.

Litt-her este geanta statement a acestui sezon, care poate fi purtată atât ca shopper, cât și ca un clutch supradimensionat, ce afişează un logo uriaș Diesel, emblema Mohican şi mesaje ironice. Superactuale în categoria genților pentru femei sunt Miss-Match, unde finisaje diferite de pe componentele metalice și baretele diferite fac din aceste piese niște accesorii „perfect-imperfecte”.

Be first to comment